27/1-12

Hejhej! Stack till stan efter skolan med några kompisar och käkade och umgicks och så. Och nu sitter jag hemma hos Hugo och ska kolla film, perfekt fredag!
Vi hörs!


Kall och sjuk

Står och väntar utanför idrottshallen tills någon ska komma och öppna. Blev förskyld i Norge så ska bara kolla på träningen idag och hoppas jag är bättre till helgen. Men nu får någon gärna komma för de börjar bli liiite kallt...


Tillbaka i Sverige!

Ca 1 h och 30 min tills jag är hemma..


20/1-12

Nu "spa(ad)" + godis & film i sängen och väntar på lunch, kan det bli mycket bättre?!

Göteborg ---> Sandefjord

Nu sitter jag i bilen påväg till Norge för att hälsa på min syster och hennes "familj". Är framme ikväll någon gång.
Ha de gött!


3 månader!

3 månader med världens bästa idag.
Jag älskar dig!


18/1-12

Hej!
Sitter just nu i sängen med popcorn och väntar på att Glee ska börja men måste plugga lite först eftersom det börjar om 50 minuter...
Var med Hugo en stund efter skolan, gjorde inget speciellt dock men mysigt i vilket fall!
Ska till Norge i helgen så åker efter skolan på fredag och kommer hem på söndag eftermiddag antagligen, så då blir det nog inget bloggande!
Men nu får jag ta och sätta igång. Hörs!

I'm back...?

Hallå där! Det var ett tag sen...
Kikade runt lite i arkivet och blev lite små sugen på att börja blogga igen. Dock så är det rätt mycket att göra hela tiden och det händer inget speciellt för den delen heller så kommer nog inte h något roligt att blogga om. Inte mycket insperation, inte shoppat NÅGONTING på mellandags rean (har knappt orkar bry mig), vädret är piss är det vinter ska de vara snö annars kan de lika väl vara, måste utomlands och bort lite hemskt gärna till varmare breddgrader... Det mesta känns allmänt tråkigt just nu men men! Kan inte lova någon super uppdateringen ändå men ska försöka med några inlägg i veckan åtminstonde. (Läs försöka haha)
Aja, slut tjötat nu. Sov dags för min del. Godnatt!


2012 wishes

hade tänkt att pricka av sakerna i slutet av året om jag nu minns och har kvar bloggen!

RSS 2.0