Rubrik?

Åhhh vad gött det var att lägga sig i sägen! Träningen förut var rätt kul och när jag kom hem kollade jag lite på "familjen annorlunda" och tog en dusch. Så hann jag även med att kolla på spårlöst och göra klart mitt engelska häfte, bara resten kvar nu, haha! Nu är det dags att sova, börjar ju 8 imorgon. Vi hörs mer då, godnatt! :)

28/2-11

Hejhej! Kom precis hem. Som sagt så kollade vi på SAW fast bara en halv timma typ för sen så skulle vi gå och klippa oss! Blev riktigt nöjd, ville bara toppa lite och så. Man ser ingen skillnad typ ja :)
Nu måste jag käka för ska på träning sen. Laters!

Cissis och mina berömda muffins ;)



SAW

Är med Cissi just nu och vi ska precis kolla på SAW och sen klippa oss! :) Matteprovet gick väl sådär tror jag men det lär vi se. Nu måste jag kila, hörs sen ♥

School-time

Morgon morgon! Är hos Angelica just nu, vi ska strax till skolan och jag är smått nervös inför provet, helvetet...! Jaja, det går som det går. Ha en fin måndag! :)

How to save a life - favorit just nu

Äsch! Vafan skiter i matten nu, har suttit typ hela dagen men fattar ändå inte allt, det får gå som det vill nu.. Önska mig lycka till? haha. Nä nu måste jag sova, höres imorgon! Najt najt ;)

27/2-11

Hali hallå! Ligger i sängen och käkar chips just nu, haha! Matchen slutade 5-0 till oss, härligt tjejer! Och efter matchen så var jag så jävla trött att jag bara la mig på sängen och typ halvsov men gick upp och duscha för typ 20 minuter sen så nu är det plugg-time, matte fy faan! Ska försöka plugga resten av dan nu för har ju prov imorgon och det är inte mycket jag fattat... Ska förresten spela innebandy match ikväll också! Men iallafall, hörs senare :)

26/2-11

Tjena! Usel uppdatering idag, men han inte riktigt med.  Sov ju över hos Cissi igår och sen på morgonen var det fotbolls träning, efter den åkte jag hem duschade och gjorde matte sen gick jag ner till Cissi så gjorde vi inget speciellt men så gick vi hem till Cornelia och var med henne, Adam och Hugo en stund för sen skulle vi på tjejmiddag! Där käkade vi tacos, kollade på en skräckfilm och "I rymden finns inga känslor" ´haha, kul lördag! :)
Men nu är det bedtime för min del, ska upp och spela fotbolls match imorgon. Natti natti ♥
resultatet av mina naglar gjorda av Cissi. Tack! ♥


Stockholm boogie

Är nu hemma hos Cissi och hon fixar klart mina naglar och kollar på film, stockholm boogie! Haha. Vi var på spontan idrotten en stund förut också men måste vara lite social nu. Hörs imorgon, sov gott. Godnatt :)

fredags outfit

Hann inte med dagens outfit imorse men ni får den nu istället!


Ledsen för dålig och mörk mobil bild!


Gömde naglarna så ni inte skulle få se i förväg ;)

Linne - New Yorker
Tjocktröja - Ullared
Jeans - Gina Tricot
Ringar - Från vänster: Spanien, Spanien och Gina Tricot


25/2-11

Haloj! Läget med er?
Själv är det fin fint! Slutade halv två idag så det var ju gött ;) Och efter skolan så gick jag, Cissi och Cornelia till Cissi så kom Johanna också. Cissi fixade mina naglar men dom är inte riktigt klara än, saknar färg så ni får se resultatet senare för jag är hemma just nu och har precis ätit, ska ner till Cissi snart igen.
Så måste kila nu men vi hörs förhoppningsvis senare. Tjingeling! ♥


24/2-11

Haha ja, som ni kanske hörde på förra videon så skulle vi plugga när vi stängt av videon. Men tror ni vi gjorde det? Självklart inte. Utan Cissi skulle hem kanske 15 minuter senare så när hon gått så gjorde jag hela engelska uppgiften och nu sitter jag med massa spanska glosor. Skulle hellre vilja kolla på Bond men jag är klar snart så kan nog kolla en liten stund iallafall (ska sluta med förkortningar nu, eller försöka åtminstonde) och sen så ska jag gå och lägga mig. Får se om jag hinner slänga in dagens outfit innan skolan imorgon, men det beror på om jag har lite tid över. Aja, godnatt my loves! ;)♥

Roliga tjejer!


söta or what?!

Innebandy träning

Hejsan! Har nu ätit mellanmål och bytt om för träningen så ska åka alldeles strax. Dagen har varit rätt okej bortsätt att jag gått runt och fryst/frysigt? hela dagen! Är så sjukt kallt i skolan och sen när man kommer hem är det kallt där med, usch men nu har jag ju fått på mig mysbyxor och en tjock tröja så nu är det varm och gött igen. Måste åka nu, hörs sen!

All my life I've been good but now, I'm thinking what the hell

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, chillidill! ;) Har gjort det jag ska nu tror jag. Blir rätt sent inlägg imon om jag inte bloggar i skolan eller nåt för jag slutar tre och sen har jag innebandy träning halv fem så det blir isf på kvällen nåt inlägg. Men nu ska jag försöka sova, goodnight! :)

Glee-time

Pheeew... Tog en promenad i kylan och nu känner jag mig på bättre humör! Antar att jag behövde frisk luft.
Men nu ska jag iaf ta tag i SO:n så jag får något gjort sen är det Glee-time! Har tv:en för mig själv denna gången så det är gött :D Vet inte om jag kommer blogga mer idag men det lär vi se. Charrå! ;)


ge mig sommar

Orkar verkligen inte att plugga! Är så himla trött på allt känns det som. Vill ha sommar! Så var bara tvungen att kolla i H&Ms vår katalog och självklart hittade jag lite grejer bl.a.:

Är lite sugen på en "lång klänning" men vet inte om jag skulle passa i det?

23/2-11

Hallå hallå! Har precis ätit och ska nog börja med läxorna nu man har en sådan jädra huvudvärk!
Efter skolan så var jag med Cissi (som vanligt, hehe) och vi bakade chokladbollar/kokosbollar/negerbollar whatever... haha. Och så spelade vi lite gitarr och spelade datorspel ;)
Sen gick jag väl hem. Har inte hänt så mycket mer idag tror jag, rätt seg dag.
Haha, ledsen för ett otrolig tråkigt inlägg! Men känner mig allmänt seg just nu så ni får lida med mig.
Pusshaaaaj!

 


22/2-11

Go' kväll! Håller just nu på med en engelska uppgift tills imorgon och sen ska jag även hinna med lite matte. Efter skolan idag så följde Cissi med hem och så åt vi lite mellanmål och så gjorde vi smet, gott i början sen mådde man illa haha! Sedan så stack jag iväg till innebandy träningen och efter den ner till klubbstugan och beställde två tränings tröjor. Så jag är ledsen för dålig uppdatering idag men det blir så på vardagarna, är ju så mycket! Skolan, läxor, fotboll, innebandy, kompisar... man hinner ju inte med allt! Ska försöka bättra mig men kan inte lova något. Nu måste jag verkligen plugga vidare och sen sova. Så vi får höras imorgon. Godnatt readers! :)

hata matte

Nu är matten "typ" klar. Fast egentligen inte. Fattar nada. Procent, bråk,decimaltal... IN MY ASS!
Men nu ska jag gå och lägga mig, somnade alldeles för sent igår så är riktigt trött.
Natti natti! ♥


Hjälp med design

Nu kom jag precis ut från duschen och ska kolla på Spårlöst och plugga lite matte.
Träningen var små jobbig, men det kändes skönt ändå!

Fick en kommentar om att byta design och det ska bli. Jag har funderat på att fixa en ny header och se om någon snäll vill hjälpa mig med en ny design för det är inte jag säkerskilt bra på att göra själv.
Någon som har lust att hjälpa mig? Kommentera eller maila: [email protected]
Tack på förhand!♥


21/2-11

Tjatja bloggen! ;)
Stack till Cissi med henne och Cornelia efter skolan, därför jag inte bloggat men nu är jag hemma och kan göra det som ni ser. Cissi fixade hennes naglar med sån gelé (typ som jag hade i sommras) blev grymt bra!
Och sen gick jag hem, käkade och nu sitter jag här. Ska egentligen göra läxa men så hamnade jag här "som vanligt" hehe. Mååste göra den fort nu för det är fotbolls träning om en halv timma, shiiit!
/Laters :)


Gomorron

Nu ska jag kila iväg till skolan. Så vi hörs senare :)
haha!


music that's it? ;)

Vad tycker ni om låten?
Själv tycker jag att den är grymt bra, skeeet cool brud!

Eller vad sägs om den här?
Samma där, grym låt som man lätt får på hjärnan!

goodnight... igen ;)


Wallander

Kom hem från träningen för nästan en timma sedan och då var det bara att sätta sig framför solsidan, haha!
Och nu kom jag precis ut från duschen. När jag gick ner typ 18 så var det ingen där så jag gick hem igen och då hade dom tydligen redan sprungit iväg så jag fick gå ner 19 igen när dom var tillbaka så tränade vi.
Men nu blir det Wallander med polkagris ;) sen så är det sov time! Är lite seg efter att somnat runt 4... men men kul hade vi! :) Har inget vettigt att skriva egentligen så, godnatt ♥

charmig tjej!


Videos från idag/igår

Heeelt random dans, hahaha!


Jumpstyle noobs


Jumpstyle "pro"


Nu, träning nästa!

20/2-11

Haloj! Har kommit hem från Hanna nu och har käkat middag. Idag så gjorde vi typ ingenting, vaknade vid 11 och så käka vi frukost och lite så sen fortsatte vi köra jumpstyle som igår haha, laddar upp videos strax.
Sen så mötte vi Sara och Cornelia så var vi med dom också en stund sen skulle jag hem.
Nu så sitter jag och laddar upp videosarna (heter det så? haha) och sen är det fotbolls träning kl 18.
Lite bilder från igår och idag:

bjuder på oss fullständigt haha!


I ♥ vita converse


Night update

Ligger på madrassen med Hanna och Angelica över mig, haha! Efter vi varit hos mig gick jag och Hanna till Bella en stund sen gick vi till Angelica och då körde hennes pappa ner oss till Ica så köpte vi godis och så sen gick vi hem till Hanna och satt lite vid datorn och sen körde vi lite random dans och sen jumpstyle, ni får se videos imorgon ;) Men nu ska vi snart sova så godnatt!

with Hanna

Hejhej! Sitter här med Hanna och har precis fixat hennes header och bakgrund, vi ska strax käka sen drar vi till henne och Angelica också så sover vi där. Spelade match med 94-95orna innan också, förlust med för mycket haha! Men iaf så får vi höras senare, pusshaaaaj!

söta tjejer ;)


Shopping från Spain + H&M

Gomorron! Satt med alla bilder heeeela kvällen och när jag äntligen var klar så orkade jag verkligen inte visa shoppingen så jag kröp ner i sängen! Men nu får ni den :)


Klänningen


Och gissa om det var irreterande, när jag kom hem så hade min bikini från H&M kommit!


Bildbomb

Här kommer bildbomben från Gran Canaria! Dom flesta av bilderna bjuder vi faktiskt på, haha.

Bion


Öknen


Köpcentret




Båtturen Puerto Rico - Puerto Mogán


Marknad






sexigt or what?!

crazy times




Egooooo


Home sweet home

Heeeeello! Nu är jag äntligen hemma! Vi svängde förbi Gränna som sagt och köpte lite polkagrisar så sitter och käkar det samtidigt som jag kollar på Bond, Let´s dance och laddar över bilder från kamran och mobilen som ni snart ska få se! Mycket på en gång eller vad?! Har precis packat upp allt också. Är rätt sleten efter att ha gått upp 4.30 imorse så ska lägga mig hyfsat tidigt tror jag. Men nu kommer bilderna snart ;)

18/2-11

Hem ljuva hem! Fast nä, hade varit skönare att ligga på stranden! Nu är vi iaf påväg hem och vi överlevde flygningen. Men innan vi åker hem så ska vi ta en sväng förbi Gränna! Så ni får massa bilder och grejer senare ikväll när jag kommit hem :)

17/2-11

Hejsan! Passar på att blogga nu när jag äntligen kommit in på hotellets nät. Ligger just nu vid poolen och vi ska gå till shopping centret över gatan lite senare också. Eftersom vi åker tidigt imorgon så passar vi på att få den sista solen, ska även ta lite bilder innan det blir allt för mörkt som det brukar bli, haha! Men nu har jag fått alldeles för mycket blod i huvudet av att ligga såhär och blogga! Så vi får höras senare eller imorgon. Adios amigos ;)

16/2-11

Godkväll!
För en gång skull så sitter vi faktiskt inte i receptionen utan vi har snott Tores dator ;)
Idag har vi varit på en mysig marknad, shoppade lite grann men det får ni se när vi kommer hem.
Imorgon är det sista dagen för vi åker på fredags morgon, känns väldigt tråkigt men samtidigt saknar man alla där hemma! Får se om det blir något inlägg imorgon annars blir det på fredag påväg hem tror jag.
Harrrre gööött!!! ♥

bjuder på en bild från igår eftersom det är så otroligt segt att ladda upp här!

15/2-11

Tjenare! Sitter nere i receptionen som vanligt fast idag är det vinkväll så vi sitter här och dricker cola.
Idag var vi på båttur. Vi åkte buss här ifrån San Agustin till Puerto Rico och därifrån en båt till en mysig "hamn ö" som vi gick runt och kollade och åt lunch, köpte en ring som ni får se när jag kommer hem.
Imorgon så ska vi på marknad så det ska bli super kul! Då blir det mer shopping.
Men nu får jag sluta skriva för jag har alla människor bakom mig som säkert är nyfikna på vad jag skriver ;)
¡Chao! ♥

14/2-11

Haaaaj! Sitter nere i receptionen igen med Cornelia och kollar på någon serie på tvn. Idag så gick vi till öknen som sagt det var väl inte bästa vädret moln och sol blandat men man ska väl inte klaga hade ju kunnat vara värre, sen kila vi till stranden och badade och så. Imorgon så ska vi ta en båt ut någon stans, så det blir nog mysigt hoppas jag! Men nu får vi kila upp till lägenheten igen så vi får höras en annan dag. Och förresten! Glad alla hjärtansdag, puss :)

13/2-11

¡Hola hola! Sitter nere i receptionen med Cornelia just nu, finns en dator här och så har Tore även en dator men det blir nog ändå inte mycket till bloggande här nere ändå. Igår så landade vi här kl 7 (spansk tid, alltså 8 i Sverige) och då blev vi hämtade på flygplatsen och sen åkte vi till lägenheten och åt frukost och la oss sedan vid poolen och i stortsätt halvsov, blåste endel så det var lite kallt ibland. Sen idag så vaknade vi vid 9 och åt frukost, gick ner och la oss vid poolen igen sen så var Cornelias plånbok tydligen borta så då gick vi till köpcentret och letade för vi hade varit där igår men vi hittade den inte så vi åt lunch och så sen gick vi ner till havet och tog massa bilder som ni får se när jag kommer hem och så badade vi. Nu har vi nyligen ätit middag och sitter här! Imorgon hade vi tänkt att gå till öknen så då blir det förhoppningsvis endel bilder också.
Men nu får jag sluta skriva innan det blir en hel uppsats! Vi får höras en annan dag, hoppas ni har det skönt där hemma i kylan medans vi springer runt i hyfsat soligt väder, hehe ;)
¡Hasta luego! ♥

Norrköpings flygplats

Sitter just nu i "cafet" på Norrköpings flygplats med Cornelia och pensionärerna haha! Flyget är försenat 10 timmar så idag har vi gått runt i Linköping och jag i endast skinnjacka och converse! Jävla flyg fan, 10 timmar! Planet ska gå ca 2 inatt så här får vi sitta i tre timmar... Vi är i Spanien på morgonen imon så det är gött. Så vi hörs när vi hörs som sagt! Ha det bra i kalla Sverige! ;) /Lots of love från världens minsta flygplats.

11/2-11 SVERIGE -------> GRAN CANARIA

Godmorgon folket! Sitter här och käkar frukost och funderar på allt jag måste komma ihåg, hur fasen ska det här gå?! Men iaf så kommer Therese och Cornelia och hämtar upp mig om typ en timma och jag är heeeel nervös.
Har jag packat ner allt?! Ja? Nej? Ja...? Juste ja! I själva Spaninen så vet jag inte om jag kommer kunna ha tillgång till en dator så jag kan blogga men vi får väl hoppas jag kan slänga in nåt inlägg i veckan så ni vet att vi lever! Jag ska göra mitt bästa men vi hörs när vi hörs! puuuuss ♥
passade även på att måla mina naglar igår, älskar färgen!

10/2-11

Heeeeeeeeeej! Jag åker imorgon! Kan ni fatta det?! Ahhhhhh.... jag är skit pirrig, men det ska bli super kul!
Nu får jag ta och samla mig lite. Bloggade aldrig igår eftersom det först var skola då och efter skolan var jag med Cissi så gick vi även ut och mötte Hugo och Måns så var vi med dom en stund. Sen så skulle vi på möte med fotbollen i klubbstugan och när jag kom hem var det Glee, läxor och sen sova som gällde.
Idag så var jag med Angelica, Cissi, Hugo, Måns, Victor, Adam och Hugo efter skolan, vi gjorde inget speciellt. Sen hade jag innebandy träning och så kom jag hem åt, packade och nu kom jag precis ut från duschen.
Ska se som det finns nåt mer jag ska packa ner och så ska jag ladda ner musik till mp3:n också!
Har endel jag måste hinna med, så jag hoppas verkligen jag hinner med ett inlägg imorgon innan vi åker men det tror jag så vi hörs imon. Buenas noches ♥

8/2-11

Tjabba tjena! Idag var det skola som vanligt då, inget speciellt sen efter skolan var jag med Cornelia, Angelica, Sara och även Johanna en stund men så skulle jag och Cornelia upp till träningen så följde dom med för vi hade tänkt att gå på öppna skolan efter men så var den tydligen inställd så vi satt och kollade på träningen (kunde inte vara med eftersom jag inte riktigt är frisk än) och så kom Hugo och Hugo haha! Ja och efter träningen så "lekte vi runt lite" och sen kom pappa och hämta mig och Cornelia och nu sitter jag typ här. Ska göra SO och kolla tv tror jag. Tror jag börjar känna lite resefeber.. hehe, längtar som tusan iaf! Men nu måste jag plugga, höreeeees ;)

Spårlöst

Ligger och kollar på Spårlöst med mamma just nu. Hade tänkt att gå och lägga mig när det är slut är riktigt trött idag! Så vi får höras imorgon, goodnight readers :)

7/2-11

Haloj! Idag så började vi 9 och jag mådde väl helt okej på morgonen, tog en ibumetin så det funkade.
Sen efter skolan så åkte jag och mamma till allum och jag fick bytt min ring men sen gick den också sönder så bytte mot en helt annnan! Så har jag även köpt lite andra nödvändiga saker t.ex. nya rakblad. Måste skaffa en mini hårspray som jag kan ha med mig på resan kom jag på ;)
Men nu så håller jag på och packar sommar kläderna, åker ju på fredag! :D
talk to you later ^^

I'm yours

På MTV kom helt plötsligt I'm yours som det känns som om det var 1000 jag hörde?
Det fick mig verkligen att sakna sommaren och tänka på ni vet Chalmers Cortégen, jag tycker den är skit rolig att gå på och då känns det verkligen som sommaren är på väg! Men sen kollade jag ut genom fönstret och såg riktigt jävla skit väder rent ut sagt snön smälter, gräset är brunt/gult?, dimmigt och allt är allmänt tråkigt!

Nu ska jag snart kila iväg, hörs sen! ♥

Wallander

Sitter och kollar på Wallander - Skulden och näsan rinner och jag känner mig hängig överhuvudtaget men det är väl bara att bita ihop och gå till skolan imorgon. Får se om jag ska till allum imorgon och byta ringen också så måste jag även plugga tror jag. Måste kika vidare på tv nu, natti natti :)

6/2-11

God eftermiddag?! Är klockan redan snart halv sex :o
Idag har jag egentligen inte gjort någonting mer än huggt ved och kollat på våran match. Äntigen vinst också! 9-4 tror jag det blev, gött!! Och nu kom jag hem för ett tag sen och har precis ätit. Ska iväg och kolla på våran träning sen blir det plugga lite och solsidan. Så vet inte om vi hörs mer idag men vi får se!
Bjuder faktiskt på den här bilden haha :)

5/2-11

Kom hem från Angelica strax efter 22 och har suttit och kollat på Freaky Friday till nu typ men har inte så mycket att berätta men kul var det så här kommer lite bilder!

fina naglar ;)

Nu blir det sängen, godnatt! ♥

Dagens


Fick bli en dålig cam bild.
Nu är det bråttom, chingling!

Gröt

Hejsan. Sitter här och käkar lite gröt, har precis sovit i över 1 h, skönt! Var bara tvungen för jag och pappa åkte till Allum vid 11 för jag köpte present till Sara och Angelica + en ring till mig själv som gick i sönder, great...
Hade tänkt och åka och köpa lite godis nu hehe och sen är det ju kalas time! Hörs sen så får ni förhoppningsvis dagens outfit! puss

4/2-11

Kunde inte gå på Saras kalas för känner mig inte tillräckligt bra, så det är skit tråkigt!
Känner nu även att jag börjar få lite ont i halsen, jävla skit också.
Har kollat lite på Victoria´s Secret och hittade endel fint!

Fame

Godmorgon! Ligger i soffan och kollar på Fame. Känner mig bättre idag men tror inte febern är bort riktigt än, har även fått snuva så nästan rinner som tusan! Men så länge jag slipper hostan är jag nöjd. Hoppas jag mår bättre senare så jag kan gå på Saras kalas! Vi hörs senare :)

3/2-11

Kom precis upp från badet nu, känns lite bättre men mår verkligen inte bra!
Så hade tänkt att kolla på SOS Västkust nu och sen James Bond och sova så jag mår bättre imon.
Godnatt ♥

Feber

Guuud silken natt! Vaknade runt 1 av att jag låg och skakade, frös samtidigt som jag var hur varm som helst, tack vare det så halvsov jag i stortsätt hela natten. Så gick jag upp till mamma vid 5 och hon sa att jag skulle försöka sova till 7 och se hur jag sen mådde. Fy i helvete vilken feber! Så jag var tvungen att stanna hemma från skolan, kunde knappt stå på benen och sen hade jag så sjukt ont i kroppen också. Har ätit en halv macka, druckit 1 glas vatten, juice, oboy och cola men är ändå inte hungrig. Skulle egentligen åka till mormor idag och prata om resan men jag kan ju nu inte hänga med, faaan! Aja nog klagat, hoppas ni mår bra iaf! :)

2/2-11

Tja! Ledsen att jag inte bloggade igår men efter skolan var jag och solade med Micha och Natta sen så hade jag innebandy träning ochh var på öppnaskolan så var inte hemma förren 21 och då skulle jag packa ner badkläder o.s.v inför baddagen idag! Så vi var alltså på Borås badhus med alla 7:or och hade simprov och badade allmänt, det var väl helt okej. Sen kom vi tillbaka till skolan 13 och hade slöjd men det var inställd, och sen inte men vi fick gå hem iaf! Så efter skolan satt jag, Cornelia, Angelica och även Johanna och gjorde en Deckare till svenskan imon, min är ca 6-7...men ändå inte särskilt bra + jag är ännu inte klar! Och sen måste jag göra en fucking nyhet till imon också! bläääääää på det. Det är bara att stå ut eftersom det är endast 9 dagar kvar tills jag och Cornelia åker till Gran Canaria :D Men nu måste jag fortsätta plugga, höres :)

RSS 2.0