31/1-11

Hejhej! Ajjjjjjjj mina ben! Har sån sjuk träningsverk efter träningen igår, och så körde vi styrka även på idrotten idag, goddamnit. Och sen efter skolan var jag först hos Micha sen med Cornelia och Cissi vi kollade på "Beck - i guds namn" tror jag. Nu sitter jag och äter rispuffar och kollar på familjen annorlunda! Det var väl det tror jag? Så vi hörs imorgon, goodnight :)

30/1-11

Ursäkta den kassa uppdateringen men efter matchen imorse som slutade 2-5) så var jag med Hanna, Cornelia, Johanna och Angelica vi spelade cluedo och lite så sen träffade vi Hugo, Måns och Christian en stund och sen hem och käka och till den skiiit jobbiga träningen!! Och sen när jag kom hem så kollade jag solsidan, duschade och nu kollar jag på Wallander. Men vi får höras mer imon nu, godnatt :)

29/1-11

Home sweet home! Fast nä. Ska iväg snart igen haha! Fast till Angelica för dit förflyttades dom.
Men som sagt så var jag hos Johanna med brudarna och vi spelade lite spel och typ filmade en 11 min lång video hahaahh! Och tog massor av bilder och några av dom har jag snått från Johannas blogg så här kommer dom + några jag själv tog.

egooo'


peeeace out ♥

Saturday

Tjaaabba! Är påväg till Johanna just nu. Ska vara med henne, Hanna, Cornelia och Angelica tror jag :) Har även varit i stan idag och köpt lite "nödvändiga" grejer som vanliga svarta leggings och en halsduk. Men vi får höras mer när jag kommer hem! :)

28/1-11

Kom precis hem från Hanna nu. Vi var som sagt hos Cissi först en stund sen gick vi till ICA och handlade lite käk och sen drog hem till Hanna då. Där spelade vi kort, kolla handbollen och käkade och hade allmänt roligt!
Här kommer lite bilder ;)

söt tjej :D♥



Nu bilder det tv eller något sen sängen så godnatt :)


Muffins?

Haloj! Sitter hos Cissi och käkar mini muffins och väntar på Hanna och Johanna! Cornelia kommer hem idag från Norge :D Men lät inte Cissi blogga så måste kila nu, hörs sen

hot chocolate!

Sitter och dricker varm choklad just nu och ska ta fram kläder tills imorgon och borsta tänderna och sånt sen blir det sängen, är riktigt trött! Godnatt ♥

 
blev lite små fail, men lika gott för det!


27/1-11

Hajhaj! Idag var jag i skolan som vanligt då, inget speciellt direkt sen efter skolan gick jag och Cissi hem och jag bara bytte om och så typ sen släppte vi av henne och jag var och tränade. Sen när jag kom hem duschade jag och åt middag och semla?! haha ja fråga inte varför, inte semledagen än ju men pappa hade köpt bröd så varför inte? Men nu sitter jag här iaf och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Imorgon är det äntligen fredag ju! Och då blir det att vara med lite kompisar så det blir nog kul :)
Iaf så hörs vi senare eller imorgon! puss

dagens outfit

Gomorron! Här kommer lite snabbt dagens outfit tagen med camen för orkade inte plocka fram kamran, sorry!
Men måste kila iväg till Angelica typ... nu. Hörs senare ♥

Tröja - Gina Tricot
Leggings - H&M
Hår/pannband (det jag köpte i helgen) - BikBok


Hur man blir av med en kille på 10 dagar

Nu blir det ännu mer tv, awesome! Sen sängen så vi hörs imorgon, right? Godnatt readers! ;)

next.. GLEE

Nu blir det Glee och den här gången ska jag inte missa en minut!

Glee-style ftw!!! haha

Halens

I paket fanns... två tröjor! haha


jag vet, jag ser skeeeta tjock ut, fuck :)

26/1-11 ANGELICAS FÖDELSEDAG!!

Gódag! Kom precis hem från ICA var där först med Cissi och Angelica sen kom mamma ner och då handlade vi lite och hämtade ut paketet från Halens (ni får se vad jag köpt i nästa inlägg). Men iaf så var jag i skolan först då, slutade 14.30 så gick vi till Angelica och lite så och sen hamnade vi i affären då och köpte godis och dricka till NO:n imon när vi ska kolla film om tobak, chill! Men nu blir det snart middag och sen SO läxa.

Några bilder från idag + dagens outfit:
 
födelsedags barnet med sin nya iphone ♥




Skjorta - Rut m fl
Linne - H&M
Treggings - Cubus??
Skor - Skopunkten


Sverige - Danmark

Matchen slutade 1-0, äntligen vinst haha! Nä men det var ju ingen kanon match precis dom var rätt dåliga faktiskt så vi skulle vunnit med mer men inget att göra åt det nu, plockade 3 poäng iaf. Nu är det Sverige - Danmark som gäller men Sverige verkar ju inte vara på topp idag heller jag menar 16-23? Kom igen nu! Men ska kolla vidare nu och sen gå och lägga mig efter matchen och verkligen försöka somna i tid! Så vi hörs imorgon natti natti :)

25/1-11

Tjabba! Är skit trött så sitter och spelar Ruberth istället för att plugga men det måste jag göra nu.
Slutade 12.45 men har inte orkat göra nåt så jaa... Men iallafall så är det match sen mot Frölunda så måste vara pigg till dess så när jag pluggat blir det kanske en powernap! Jag vet inte varför jag är så himla trött men ska se till att gå och lägga mig lite tidigare idag. Längtar hur mycket som helst till Gran Canaria solen, värmen, havet underbart! Och sommar shit vad jag saknar sommaren. Kan inte bara den börja nu?!

ego pics ♥

Godmorgon!

Sitter just nu hos Angelica och väntar på henne och sen går vi till skolan. Shit vad kallt det var ute nu igen, eller är det bara jag son tycker det?! Pedagogiskeftermiddag * idag så det är ju riktigt skönt! Har match ikväll igen men ska nog hinna med ett inlägg innan dess. Men nu är Angelica snart klar tror jag så hörs sen :)

24/1-11

Heej! Dagen tillbringades i skolan och efter den med Cissi och Angelica, vi lagade American pancakes, jag solade en stund och vi kollade på Glee, målade naglarna och lite sånt! Så gick jag hem och åt och sen kom tillbaka så åkte vi till Cissis pappa och var där typ 10 min sen kom pappa och hämtade mig.
Nu sitter jag här och kollar på Familjen annorlunda, sen blir det Spårlöst och sen sängen tror jag!
Så säger godnatt redan nu ♥

23/1-11

Jag är heeelt slut! Matchen slutade 2-5 tror jag så det var rätt surt. Efter matchen var jag typ bara hemma och tog det lugnt för hade så jävla ont i höfterna och knäna men sen kom Cissi så var jag med henne och så. Sen vid 19 så var det fotbollsträning, sjukt jobbigt och så hade jag ont också! Men men jag överlevde och nu ska jag väl kolla på tv eller nåt och sen sova så vi hörs imorgon. Godnatt ^^

Eminem bomb

Mina favoriter av Eminem ♥

Lose yourself


Not afraid


Till I Collapse


Like toy Soldiers


Beautiful

When I'm gone


No Love


Love the way you lie part 1-2

Angelica ♥

Morning! Igår kväll så satt jag och Cissi och spelade lite och så ringde vi Angelica och kollade om hon var hemma, och efter tredje gången så svarade hon :D så vi typ sprang till henne haha och det var jätte kul att träffa henne igen efter 1,5 månad typ! Snacka om lyckost som varit i Fillipinerna och Thailand, jag vill verkligen till Thailand nästa vinter! Men iaf så satt vi och snacka typ 2 h sen var jag tvungen att gå hem och då kollade jag lite på nån film typ och sen somnade jag. Idag är det match som gäller! 14.05 mot Kungälv Sportlife, TAGGAAA!!
Får se vad som händer idag mer men vi hörs senare :)


22/1-11

Hejsan hejsan! Sitter här med Cissi. Vi vaknade runt 11 och gick hem till mig och städade lite sen så kolla vi lite tidningar och sen så grejade vi med Cissis hår och mina naglar:

Före (lockat)


Efter (plattat och en slinga)


Bild från igår! Cornelia & Cissi
 

21/1-11

Ligger i sängen med Cissi och kollar på någon film. I stan så köpte jag julklapp till Angelica som ni inte får se ännu och ett "pannband" till mig. Cissi köpte present till cillen och 2 par trosor till sig själv. Sen åkte vi hem vid 6 tiden och då var det hem till mig packa ner lite grejer och sen hit, vi har inte gjort något speciellt men vi är sjukt trötta så det blir nog att sova snart så godnatt :)

To the city

Tjenare! Sitter i skolan och väntar på Cissi som inte är klar med provet än, hoppas det gick bra för mig :s Men vi hörs senare ist :)

20/1-11

Godkväll! Usel uppdatering även idag! Ledsen men det är så mycket nu, skolan, prov, träningar, matcher, kompisar... Dagen har varit okej skolan, träning och plugg som vanligt alltså. När jag pluggade hittade jag lite roliga grejer i mitt skrivhäfte hehe!

Imorgon efter skolan ska jag in till stan med Cissi och köpa julklapp i efterskott till Angelica som kommer hem på lördag :D och kanske nåt annat men vi får väl se ;) Nu blir det snart sängen, cya tomorrow! najt najt ♥

Glee season 2

Fick panik förut när jag satt och pluggade för såg att klockan var någon minut över 8 och Glee börjar då. Så jag växlade runt lite snabbt men hittade det inte! Jag var tvungen att gå in på tv.nu och då var den 5 över såg att det gick på kanal 11 typ, så skyndade mig in i sovrummet, stod "ingen signal på tv:n" sprang in i mitt rum försökte få på tv:n, funkade inte! Jag skrek och fick allmänt panik haha, pappa hade fått igång tv:en i deras sovrum jag sprang dit och det hade gått 10 min! Daaaaamn men men, i'm lovin' it! Nu blir det sängen och läsa lite tror jag och sen sova. Vi hörs imorgon, goodnight ♥

19/1-11

Hello! Ingen tipp topp uppdatering idag för jag var med Cornelia och Cissi efter skolan och kom hem för nån timma sen och då så åt jag och lite sånt och nu sitter jag och pluggar spanska och inför engelska provet på fredag, hatar prov! Annars händer nog inget speciellt tror jag, fixade en ledighetslapp idag eftersom vi åker på fredagen den 11:te och det är sista skoldagen så ah. Men nu måste jag plugga vidare så hörs vi sen :)

hömewörk

Hemma från träningen nu och har precis ätit och duschat. Ska nog pluggeliplugga lite nu och hade tänkt att "skärmshoppa" haha men så såg jag att det var handboll så då får det nog bli det istället.
Tror inte det blir något mer inlägg idag, men vi får se. Godnatt iförväg iaf ^^

18/1-11

Chäaaaaa! Sitter och kollar på MTV och har ätit lite mellanmål, ska iväg och träna halv 6 och orkar inte redan äta middag så fick bli flingor. Jag kände igår att jag hade skiiiit ont i låret men sen när jag hade idrott idag så kändes det inte så mycket men nu gör det rätt ont igen :/ men vi får se hur det blir sen. Dagen har varit helt okej förövrigt, inget speciellt. Har väl inget mer att säga om dagen så vi hörs ikväll!

två bilder från idag


Scared

Godmorgon! Är just nu påväg till skolan i mörkret, helt sjukt hur mörkt det är ute och så är det dimmigt och knappt en enda människa ute bortsätt från bilar haha, läskigt...! Nä men nu börjar jag frysa om händerna så vi hörs senare :)

H&M

Har precis beställt 2-3 grejer från H&M bl.a. en bikini, men mamma ringer och beställer imorgon eftersom det är stängt nu men hoppas grejerna kommer innan Kanarieöarna speciellt bikinin! Nu blir det fortsätta kolla match som står 21-15 just nu. Vi hörs imorgon, sov så gott! ♥

handboll

Har precis suttit och läst en av böckerna någon timma nu och samtidigt kollat på 16 and pregnant och room raiders och nu är det halv åtta hos mig som gäller. Och sen är ju det handboll också och det får man verkligen inte missa. På onsdag börjar äntligen Glee igen på tal som tv, awesome! Men nu vill jag fortsätta läsa lite innan handbollen börjar för boken är riktigt bra även om jag inte riiiiktigt fattar haha.
Vi hörs :)

17/1-11

Hejhej! Håller på med maten så det blir att jag håller det här kortfattat.
Idag så slutade vi vid 14 tror jag men stannade till 14.30 och spelade fotboll sen gick jag hem till Cornelia och vi åt lite mellanmål och så sen gick vi till biblioteket och lånade två böcker var av serien "TRE" och köpte en juice.
Och nu är jag hemma och maten är klar tror jag så hörs senare!


kladdkaka + solsidan

Har precis bakat kladdkaka för blev så sugen, den blev riktigt bra för en gång skull!
Nu blir det solsidan och sen typ gå och lägga mig för jag har ont i magen så vi får ta och höras imon, godnatt ♥


fortsättning av bilder


Där var resten av bilderna

kanarieöarna

Nu är det bokat! Kanarieöarna med Cornelia den 11 februari. Fy faaaaan va gött, nu är jag super glad :D

Längtar...♥

16/1-11

Tjenare. Sitter och kollar på Liverpool - Everton står 1-2 förtillfället och nu har andra halvlek börjat.
Idag spelade jag match med 94-95:orna som sagt och den slutade 1-6 men vi kämpade på!
Sen efter vid 13 tiden så gick jag och mötte Johanna, Cissi och Hanna så gick vi till Måns och var med han och Adam också, men dom skulle till Adam och jag ska äta så det var ingen idé att hänga på.
Här kommer lite bilder från igår iaf! Eller nej en för nu helt plötsligt så funkar det inte längre?! Jag hatar den här datorn ibland.... Men aja då får ni dom senare.

15/1-11

Haloj! Kom precis hem från Johanna var med henne, Hanna och Cissi. Vi har inte gjort särskilt mycket faktiskt, varit nere på Ica och handlat mat och sen hem kolla på handbollen och sen kolla lite annat sen kom Adam, Måns och Hugo igen och då kollade vi bara på tv haha, dock lite segt att vara tvungen att gå hem för man ska upp 7 imon igen -_-' Men antar jag ska gå och lägga mig snart då, så åker min syster hem inatt också så får inte träffa henne på några månader typ. Vi hörs imon, natti!

Wonderful saturday

Matchen gick väl "som den brukar" kan jag väl säga, alltså förlust. Nu ska jag iaf dra till Johanna och vara med henne och Hanna och sen kommer nog några till men jag bloggar nog inte mer förrens ikväll! Hej så länge :)

14/1-11

Hejsan. Har inte bloggar nåt idag för först var det skola som vanligt och efter skolan vara jag med Cissi, Cornelia, Johanna och Hanna sen kom även Adam, Måns och Hugo så då var vi här och spelade kort och körde förnedringsleken och sen när dom stack vid 21 käkade vi lite och sen gick även Cissi och Johanna så nu ligger jag i sängen och ska sova för det är ju super tidig match imon! Så vi får höras efter den eller nåt, godnatt :]

Goodnight

Nu har jag jag gjort det jag ska tror jag, kan engelskan hyffsat bra, kollat handboll Sverige vann härligt!, tagit fram kläder tills imorgon och kom precis på att jag måste fixa en ny loggbok imon för min är borta. Nu ligger jag i sängen och ska kolla lite bloggar och sen sova så vi hörs imon godnatt! :)

13/1-11

Gókväll! Har alldeles nyss ätit tacos, göttmos. Skolan var lite seg eftersom vi slutade 15 med NO men vi jobbar om puberteten så det var inte så illa ändå haha! Och efter vi slutat så fick jag skynda mig hem och byta om sen ner till innebandy träningen som började 16.30, nu i helgen ska jag spela två matcher först lördag samling 8.10!!!
Sen söndag med 94-95orna samling 8.00!!! I'm gonna die.
Nu blir det engelska läxa och sen kolla på handbollsmatchen. Så vi får väl se när vi hörs ♥

wednesday

Nu är det dags för sängen! Har gjort lite engelska, kollat på Sveriges Mäster kock och även lite fotboll.
Vi hörs imorgon efter innebandy träningen troligen, godnatt :)

12/1-11

Hallå hallå! Kass uppdatering även idag tack vare att skolan börjar. Men ni får faktiskt stå ut!
Efter skolan så var jag med Cissi vi var och handlade lite goa grejer ;) och kollade på Oskyldigt dömd och lagade spenatsoppa. Nu kom jag precis hem och väntar på att maten ska bli klar, idag blir det Flygande Jakob ett tag sen man åt det så det blir nog gott. Men vi får ta och höras senare :)

11/1-11

Tja! Ledsen för dålig uppdatering idag men först var det skola då helt okej, sen var det hem äta och fixa en header åt Evelina :) Till innebandy träningen och nu hemma och har ätit och kollat på halv åtta hos mig.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men jag har rätt ont huvudet så inget speciellt.
Vi hörs nog imon eller senare!


silver shampoo

Har precis använt silver shampoot jag köpte i helgen för andra gången nu. Jag vet faktiskt inte riktigt om det funkar men jag tror det, sitter med blött hår just nu så kan inte gemföra men kanske imorgon eller nåt kan vi se!
Det läskiga med shampoot är att det är lila så det känns som om man får lila hår och det kan även färga av sig på handen som det gjorde lite efter bilderna nedanför haha.
Nu kollar jag på spårlöst och sen blir det sängen tror jag så godnatt! ♥


10/1-11

Har precis kommit hem och ätit. Hos Cissi så kollade vi på två filmer (Säg att dub älskar mig & Patrik 1,5) och Arn det var väl nästan det enda vi gjorde på hela dagen! Men det är förjävla segt att skolan börjar imon så det var väl rätt gött ändå.
Två vackra bilder på oss två :)

Sociala? Hellyeah ;)

Godmorgon! Sitter vid köksbordet med iphonen i handen och mittimot mig sitter syrran fast inne på datorn vi säger inte ett skit heller haha! Men nu ska jag iaf göra iordning mig för jag ska sticka ner till Cissi och vara med henne idag, sista dagen på lovet eller studiedagen rättare sagt. Talk to you later! :)

9/1-11

Hemma från farmor och farfar nu, vi var där och käkade lunch och nu sitter jag här och har skit tråkigt och så är jag samtidigt trött (för att jag kollade på "kärleken checkar in" till 1 inatt!) så ingen bra kombination. Ska kolla på handbolls matchen sen Sverige - Brasilen så det är ju bättre än inget!

Fint va?! haha

tandborste

Morgon morgon! Vaknade för ca 1,5 timma sen och nu sitter jag och borstar tänderna med min systers dator i knät. Vi hade tänkt att prova hennes locktång men vet inte riktigt hur vi ska göra för det ska bli bra men vi får väl se. Hörs senare :)

Kolla vad man kan hitta på den här datorn haha!


Ändra dina tankar och du ändrar din värld.

Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen och sen kanske sätta på en film eller nåt för jag orkar inte sitta framför datorn mer just nu om jag inte ska fixa en header åt en tjej som jag gärna gör :)
Men vi får se hur det blir! hej så länge ♥

8/1-11

Tjena! Nu äntligen kommer inlägg från idag haha, blev lite många inlägg innan bara för jag inte kunde lägga in bilderna på datorn igår.
Idag så har jag varit på Allum och där köpte jag en tröja, vanligt baslinne, värmeskydd spray till håret och silver shampoo (som ni såg på bilderna i förra inlägget har jag väldigt gult hår därför ska jag börja använda det för att få bort den gula tonen helt enkelt!

Tröjan - JC


Shampoo - Bellbox
Sprayen - ICA Maxi (finns även på Åhléns och flera andra butiker)

Och nu när jag kom hem så hjälpte jag Hanna med hennes header!
Varsågod sötnos ♥


håret

Såhär blev slingorna man ser inte så mycket och dom är gula så jag har varit och köpt silver shampoo idag men  berättar mer i nästa inlägg!

bilder från igår

Här kommer bilderna från igår!

Jag & syrran, och yes jag pratar haha!


Tiger Jeansen


Björn Borg trosorna


Tröjan från Annica


Diesel Jeansen från Annica

7/1-11

När jag kom hem från stan så åt jag bara sen gick jag ner till Micha och var med henne, Johanna och Sara!
Från stan fick jag med mig 2 par Bjön Borg trosor (som sagt) och ett par Tiger jeans men när jag kom hem så låg det ett par disel jeans + en riktigt snygg tröja som min syster hade hittat i sin garderob som hon inte ville ha längre så jag tackade inte nej ;) Men det stor problemet är att det inte går att lägga in bilderna på datorn så det får troligen bli imorgon -_-'
Nu hade jag tänkt att städa min garderob för det behövs!
Vi hörs, gonatt ♥

Indiskt

Håret är klart och det blev riktigt bra! Nu är vi inne i stan och var precis på NK rean men hittade bara 2 Björn Borg trosor. Vi sitter på en indiskresturang just nu för dom ska äta lite och sen ska vi kolla vidare tror jag. Ikväll är inget riktigt bestämt men kanske blir att vara med lite kompisar men vi hörs sen! :)

Kan man bli fulare? haha


pinsamt riktigt jävla pinsamt...

Slingar håret

Hej! Sitter just nu i badrummet och pappa o Susanna slingar håret på mig och jag hoppas verkligen det blir bra, vet inte vad jag gör annars! Tog aldrig någon förebild men ni får se hur det blir senare. Be för mig!!

Skit skit skit

... Känns allt just nu! Jag vet faktiskt inte varför riktigt men så ligger det till iaf. Jag vill ju göra blonda slingor i mitt hår fast tror inte jag nämnt det här i bloggen men hoppas på att få göra det imorgon! Antingen följa med syrran till frisören och få det ordentligt eller be pappa göra det här hemma, jag får se men ska försöka hinna med det innan skolan börjar åtminstone. Nu ska jag bara sova och hoppas på en " bättre" dag imorgon (ingen speciell person som ska ta åt dig detta utan det är bara allmänt) Gonatt!!

Yes we are retard

Hemma från Sara nu! Vi hade skit kul, först var vi och köpte pizza och godis sen så gick vi hem till henne och kollade på "Bert Sista oskulden" hahaha! Och sen så spelade vi TP och lekte med en leksaks hamster jag filmade en lite olycka men den har för stort minne för att laddas upp men här kommer bilder och en liten hejarramsa!

vrid på huvudet ditåt <

"olyckan" haha!

mina cp ungar ♥

Nu blir det snart Snuten i Hollywood 2 with tha family! puss


chillaxing

Så nu var det avklarat, vi märkte största delen av kläderna med 50% och nu är jag hemma o har precis ätit. Funderar nu på att göra en ansiktsmask och ta det lugnt och sen ikväll ska jag kanske ner till Sara på film mys! Cya ^^

6/1-11

Godmorgon!!!! Nä så pigg är jag defenitivt inte. Ligger i sängen igen och väntar på att Cornelia ska ringa och hämta mig. Ugh sjukt seg är jag men det är bara att vänja sig skolan börjat ju snart -_-' aja ni som kan sov vidare och ni andra ha en bra dag! :)

Usel uppdatering

Phew thanks god att jag överlevde filmen, fy fan vad äcklig den var! Ledsen att jag inte bloggade mer än så men sen så käkade jag och kollade flygresor ner till Kanariöarna som jag och Cornelia ska till förhoppningsvis på februari lovet men återkommer om det :D Nu ska jag iaf sova för det blir upp o hoppa "tidigt" imorgon för ska hjälpa till i Sagolikt (klädbutik). Hörs imon o sov gott om ni inte redan gör det ;)

I know who killed me

Nu blir det skräckfilm med Cissi bloggar mer sen om jag överlever! Haha

11.32

Gomorron!! Ligger faktiskt i sängen just nu och har ätit frukost. Somnade gaaanska sent igår så är lite seg idag men jag får skylla mig själv! Fick precis ett sms av Cissi så det blir kanske att vara med henne idag :) vi för höras senare när jag har mer koll haha . xoxo

so sick of sickness

Är man sjuk så är man!

Såhär har jag sprungit runt idag och nu ska jag börja med maten och sen iväg och kolla på innebandy träningen.

I could never be you women

Heeej! Sitter och kollar på I Could Never Be Your Women, känner mig riktigt förskyld igen också helvetesjävlarövskit! Det är ju träning ikväll så jag får se hur jag gör men som det ser ut nu blir det ingen träning för mig. Aja ska kolla vidare nu så vi hörs sen!

3/1-11

Nu ligger jag i sängen och hade tänkt att sova så vi hörs imorgon godnatt! :)

Love the way you lie part II

Gillar den här bättre än den första faktiskt!


On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don’t know why I’m still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you’ll always be my hero
Even though you’ve lost your mind

Igår var jag högst upp imorgon är jag nedanför

Tjenixen blixten! Kom hem från Cissi för någon timma sedan. Vi vaknade vid 12 och då var vi inne på datorn en stund sen spelade vi Wii Mario kart jag var grym <.< >.> haha!
Idag händer nada tror jag lite ont i huvudet men men..
Innebandy träning imon också så då kommer man igång igen men känns ändå lite segt :P
Här kommer lite måndags musik också!

Oskar Linnros - Genom eld


Daniel Adams-Ray - Gryningspyromanen


T.I feat. Christina Aguilera - Castle Walls


Gurls night

Sitter hemma hos Cissi med Johanna och Cornelia och kollar på film. Bion var riktigt bra tycker jag så den rekomenderar jag verkligen! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på mer vi däckar nog snart tror jag haha men vi hörs imon :)

rubrik

Haloj! Jag är verkligen skit seg idag -_-'
Tror jag ska sätta på en film eller nått bara men sen ikväll blir det antagligen bio med Cissi, Cornelia och Johanna så det ska bli kul! Vi ska nog se Easy A, verkar vara riktigt bra tycker jag :)

byeeee ^^


buenas noches

Ska gå och lägga mig nu, I'm dead!
Sleep tight ♥

ny design

Nu har jag gjort en ny design på bloggen, vad tycker ni?
Jag blev rätt nöjd men jag måste ta nya bilder och då blir det ny header igen ^^
Kollar på Fångarna på fortet just nu men eftersom bloggarna förlorade är det inte roligt längre!
Och nu har jag tråkigt.

1/1-11

Har precis käkat mat, pizza blev det för ingen orkade något annat hehe!
Cornelia kom ju som sagt och då gick vi ner och mötte Hanna vid ICA och sen gick vi till henne och spelade TP och var inne på datorn, chillade helt enkelt ;)
Sen kl. 20 är det ju fångarna på fortet med bloggarna så det ska bli kul att se!
Här kommer lite bilder från igår btw:

Först så var jag hos Cissi på dagen och hon målade mina naglar.


Sen var jag med Cissi och Cillen på eftermiddagen


Och vi bakade något? Glass med digestivekex som man trycker ihop, gott var det iaf!


(usla bilder)
Sist åkte vi till Ramberget runt 12 tiden och sköt o kollade på raketerna över hela Göteborg! Helt klart bästa stället om man vill se raketerna, se var det bara hem kolla lite på tv och sova vid 2 tiden.


Nytt år nya möjligheter

Godmorgon?! Ligger i soffan med täcke och grejer och är allmänt seg, men cornelia kommer snart så jag få ta o pallra mig upp! Annica väckte mig typ 8.30 imorse så det var lite segt men så körde hon hem mig och då slängde jag mig bara i sängen och somnade till runt 11 och då åt jag frukost och la mig sen här. Hoppas eran nyår var bra. Min var helt okej! Hörs senare :]

Gott nytt år!!!!!!

I efterskott eftersom det inte funkade förut -_-'

RSS 2.0